Pas rasteve pozitive të COVID-19 te drejtorët e Interit, të gjitha testet për lojtarët dhe stafin drejtues thuhet se u kthyen negativisht.

Nerazzurët iu nënshtruan testeve të mëtejshme pasi njoftuan se drejtorët Beppe Marotta, Piero Ausilio dhe Alessandro Antonelli rezultuan pozitiv.

Avokati i klubit Angelo Capellini u testua gjithashtu pozitiv, si dhe një anëtar i panjohur i stafit teknik.

Megjithatë, sipas Sky Sport Italia, të gjithë tamponët të cilëve u janë nënshtruar lojtarët dhe stafi i trajnerëve të Interit dje, janë kthyer negativisht.