Mbrojtësi i Romës, Gianluca Mancini është martuar me të fejuarën e tij historike, Elisën në Kishën e Ognissantit në Firence.
Një martesë me stil dhe shumë miq të futbollistit në dasmë, përfshirë Lorenzo Pellegrini, Gollini, Spinazzola dhe Caldara, të shoqëruar nga gratë dhe partneret e shkëlqyera.

Ja fotot e dasmës: