Duhet shitur për të blerë, ky është diktati i këtyre ditëve për merkaton e Romës. Me një emër mbi të gjitha në frontin e daljes: Rober Ibanez, lojtari nga i cili klubi Giallorossi mund të marrë buxhetin e nevojshëm për të dhënë sulmin përfundimtar ndaj sulmuesit të kërkuar nga José Mourinho. Dhe, sipas raportimeve nga Il Messaggero, oferta e duhur mund të ketë mbërritur më në fund.

Portali shkruan se Nottingham Forest ka lëvizur konkretisht dhe në orët e fundit ka paraqitur një propozim me vlerë 25 milionë euro për mbrojtësin brazilian Roger Ibanez (1998). Tani në Trigoria po e vlerësojnë, e mendojnë, së shpejti pritet përgjigja përfundimtare. Drejtuesit e Giallorossi janë të gatshëm të shesin mbrojtësin brazilian, do të shohim nëse ky është çmimi i duhur në idetë e kompanisë.