U zbulua gjithashtu makina njëvendëshe në Woking. McLaren modeli MCL60, emri i të cilit feston përvjetorin e themelimit të ekipit nga Bruce McLaren në 1963, do të drejtohet në pistë nga Lando Norris dhe Oscar Piastri në 2023. Drejtori i ekipit është italiani Andrea Stella.

Këtu janë të gjitha detajet e makinës dhe imazhet më të bukura të prezantimit: