Miami vijon të jetë një ndër vendet e prekur në masë nga Covid-19. Por kjo nuk i ka ndaluar disa të rinj të festojnë e të shijojnë diellin dhe detin.

Siç mund ta shihni dhe në fotogalerinë e mëposhtme, grupe të rinjsh festojnë në jahte të ankoruara pranë Miami Beach, të hapura tashmë për publikun.

Ajo që u vu re ishte se askush nuk u kujtua më për të ruajtur distancimin fizik. Parqet dhe argëtimi në jahte duket se është lehtësuar, plazhet, restorantet apo dyqanet vijojnë të jenë të mbyllura.

Deri më tani në Miami janë shënuar 378 viktima nga koronavirusi, por kjo nuk do të thotë se këta të rinj s’duhet të kërcejnë apo dëfrehen…