Mercedes ka zbuluar makinën për sezonin 2020. Ngjyra e re e kuqe dallohet, duke u shtuar në argjendin dhe të gjelbërin tradicional. Risia është një homazh për sponsorin e ri të Ineos.

Këtu janë fotot e para të publikuara nga ekipi i Brackleyt në profilin në Twitter. Ky është një paraprezantim në funksion të paraqitjes së 14 shkurtit.