Mansory Gronos Coupé EVO C Mercedes-Benz G-Class. Kompania planifikon të prodhojë vetëm 8 prej tyre.

Mansory Gronos Coupé EVO C është emri i gjatë për konvertimin e ri me dy dyer të ndërtuesit të karrocerive për Mercedes-Benz G-Class. Kompania po prodhon vetëm tetë prej tyre dhe secili blerës duhet të specifikojë se si duket shembulli i tyre. Për të treguar se çfarë është e mundur, kjo nxjerr në pah trupin në hijen që ndryshon ngjyrën Fludium Paint Chrome Atmosphere.

Mansory fillon duke marrë një G-Class të rregullt dhe duke hequr dyert. Ekipi më pas kalon nëpër trup dhe e zhvendos shtyllën B prapa. Kjo kërkon gjithashtu montimin e paneleve më të gjata prej xhami përgjatë anëve, sepse vendndodhja e shtyllës së mëparshme C është zhdukur.

Konvertimi gjithashtu zhvendos pikat e montimit të derës në shtyllën B në mënyrë që ato të happen në anën e kundërt të shumicës së automjeteve. Kjo përfshin zhvendosjen e menteshave dhe dorezave.

Trupi gjithashtu fiton një fasho të përparme me drita të verdha të integruara. Kapaku me një lugë të spikatur ka pamjen e fibrës së karbonit të falsifikuar.

Një shirit i lehtë ngjitet në pjesën e përparme të çatisë dhe ka një krah në anën e pasme.

Brendia pastaj është shumë e bukur me të bardhë dhe ngjyrë ari.