Mercedes Brabus tashmë ka më shumë kuaj fuqi nën kapakun e tij. Kjo veturë merr një azhurnim të shëndetshëm nga akorduesi gjerman.

Tashmë ky model ka 493 kuaj fuqi (368 kilovat). Këto numra ulin përshpejtimin nga 0-100 kilometra në orë në vetëm 4.7 sekonda, sipas Brabus.

Por përmirësime Brabus nuk kishte vetëm te motori. Janë gjithashtu të disponueshëm komplete për përmirësimin aerodinamik të cilësisë OEM, të cilat përfshijnë një spoiler të përparmë, drita anësore LED, fashë të rishikuar të pasme dhe zbukurues të tubave të kromuar të zi.

Por mbase azhurnimi më i madh vizual është kompleti i rrotave të aliazhit Brabus Monoblock M Platinum Edition që ka 21 inç në diametër.

Çmimi fillon me rreth 293,000 euro ose rreth 350,000 dollarë kështu që po, këto azhurnime të Brabus nuk janë saktësisht të lira. Por sigurisht, nuk duhet të habiteni.