Pas bluzës së parë kuqezi, një nderim për detajet arkitektonike të Galleria Vittorio Emanuele II dhe ngjyrës së tretë blu të frymëzuar nga Alta Moda e Milanos, Milani mund t’i referohej MUDEC – Muzeu i Kulturave – për veshjen e bardhë.

Këtu janë postimet e portalit të specializuar Footy Headlines:

Këmishë e bardhë, sipas traditës, por me futje të ndryshme të kuqe që do ta bënin uniformën shumë të njohur. Këto janë pamjet paraprake të portalit të specializuar Footy Headlines, i cili në të kaluarën gjithashtu kishte parashikuar me sukses fanellën e Rossonerëve të 2020-21 dhe blu të tretë.

Këtu është një pamje e plotë. Jakë “V” me te kuqe, por motivi qendror është tipari dallues i këmishës së re.

Një detaj më shumë: burimi i frymëzimit – nëse thashethemet konfirmohen – do të ishte MUDEC, Muzeu i Kulturave në Milano.