Morena Taraku dhe Stresi kanë ardhur me bashkëpunimin e radhës që mban titullin “Bad Girl”.

Modelja e shndërruar në këngëtare edhe në këtë projekt ka ardhur në versionin hip-hop, ndërkohë që nuk ka hezituar të ngacmojë me dukjen e saj.

Stresi, si rëndom, ka ardhur me stilin e tij të interpretimit, ashtu që kënga pritet të pëlqehet nga fansat e tyre.