Sot më shumë se kurrë të gjithë ne duhet të jemi bashkë. Njerëzit e prekur nga kjo fatkeqësi kanë nevojë për ne. Të bashkohemi për të minimizuar dhimbjen.
Myftinia Elbasan në bashkëpunim me bankën e gjakut Elbasan organizojnë ditën e premte në ambientet e xhamisë së Pashës dhurimin e gjakut.
I Bejme me dije besimtaret se ne diten e xhuma do ket thirrje sensebilizuese per te mbeshtetur familjet e prekura me ndihme monetare.Siç gjejme rastin tju urojme per festen e pavarsise dhe Çlirimit.Zoti jua shperblefte me miresi dhe begati.