Mbërrin nga Bundesliga përforcimi i ri i Napolit të Rudi Garcias. Pas përshpejtimit të orëve të fundit në të cilat u ngrit operacioni, tashmë të gjitha detajet janë zgjidhur me Eintracht Frankfurt për transferimin e Jesper Lindstrom (2000) në Itali.

Marrëveshja totale e arritur mes klubeve mbi bazën e një huazimi me detyrim për të blerë rreth 30 milionë euro, marrëveshje e gjetur edhe mes Napolit dhe talentit të lindur në vitin 2000.

Jesper Lindstrom, mesfushori sulmues danez, i aftë për të luajtur në të dyja krahët, pritet së shpejti në Itali ku nesër, të martën, 29 gusht, do t’i nënshtrohet testeve të zakonshme mjekësore që do t’i paraprijnë nënshkrimit të kontratës me Napolin.