Kanë përfunduar mbrëmë 3 ndeshje në NBA, por takimi më interesant ishte ndaj Atalanta Hawks dhe Charlotte Hornets.

Hawks arritën të fitonin në një fund dramatik ndaj Hornets me rezultat 143-138. Koha e rregullt mbaroi 122-122, duke bërë që takimi të shkonte në kohë shtesë, e aty triumfoi Atalanta me 21-16.

Fitore në këtë javë  mori edhe Denver Nuggets që fitoi ndaj Milwaukee Bucks 109-95, dhe Toronto Raports që triumfoi ndaj Utah Jazz 101-92.

Rezultatet:

  • UTAH JAZZ – TORONTO RAPTORS 92-101
  • ATLANTA HAWKS – CHARLOTTE HORNETS 143-138 pas 2 k.sht.
  • DENVER NUGGETS -MILWAUKEE BUCKS 109-95