Myftinia e Elbasanit i shpreh ngushëllimet e sinqerta familjes së Hoxhes së nderuar Imam Musa Karaj.

Ai do të mbetet gjatë në kujtesën besimtarëve të trevës së fshatit Qafë dhe treves së malësisë së Elbasanit, për rezistencën dhe kontributin e patjetërsueshëm në shërbim të Islamit dhe qytetarëve.

Zoti e pranoftë banor të Xhenetit!