e
Pamje të tmershmë vijnë nga qyteti i Durrësit. Si shikohet dhe në foto një pallat gjashtë katësh i ndërtuar gjatë kohës së regjimit diktatorial të Enver Hoxhës nuk është shembur, por dy katet e tij të para janë zhytur në tokë duke futur nën.

Raportohet së paku katër persona janë nën të. Mësohet se dy persona janë të rrënuar dhe një nënë bashkë më vajzën e saj dhe vajzën e saj që jetonin në kater e para.

Sipas forcave të emergjencës situata është dramatike për këta persona, pasi trupat xheniere nuk ndërhyjnë dot sepse e gjithë pallati mund të shembet.

Sa më shumë kohë kalon aq më shumë shuhen shpresat se ata persona do të dalin të gjallë nga aty.