Ermioni Popa e fundit e familjes, refuzon të dalë nga banesa pavarësisht lëkundjeve. E moshuara Ermioni Popa është e fundit e familjes së saj dhe pavarësisht se pallatit të saj i është vënë shiriti ajo refuzon të dalë nga banesa edhe pas lëkundjes që u ndje pak më parë.

Ermioni i përket familjes së famshme Popa që hyri në ambasadën italiane.
“Nuk dal unëm se s’kam ku të vete. Mua më kanë thënë që s’ka më tërmete, Nuk dal unë, skam frikë”, tha ajo.