Paris Saint-Germain ka zbuluar veshjen e tretë për sezonin 2021-22. Fanellë e zezë me brez horizontal gri.

Një zgjedhje, ajo e bërë nga sponsori teknik Nike, e cila evokon periudhën midis 1999 dhe 2002.