Takim pune me perfaqesuesit e Federates Hungareze te Hendbollit z. Kynsburg Zoltán
dhe z. Neukum Tamás.
Qëllimi i këtij takimi ishte mbeshtetja dhe mënyrat e bashkepunimit të kësaj Federate me Bashkinë Elbasan dhe SK Elbasani per zhvillimin e Hendbollit ne qytetin e Elbasanit.
Në këtë takim nga pala shqiptare morën pjesë sekretari i pergjithshem i Federates shqiptare të Hendbollit z. Armand Çakalli , zv/Kryetari i Bashkisë Elbasan z. Artur Guni , Drejtori i Klubeve Sportive ne Bashkine Elbasan z. Art Kovaçi , trajneri i ekipit te Hendbollit te SK Elbasani etj.