Debutimi

Pershing GTX116 i parë ka bërë debutimin e tij në det. Modeli inovativ, emocionues dhe I vecantë, revolucionar si në koncept ashtu edhe në dizajn, u hodh në ujërat e Fano-s (Itali).

ADN-ja sportive

I projektuar për tregun jashtë shtetit, Pershing GTX116 i parë konfirmon ADN-në e tij sportive dhe rrit konceptin e rehatisë me hapësira të gjera të hapura, zona të dizajnuara për të qenë në kontakt të drejtpërdrejtë me detin dhe banueshmëri absolute të garantuara nga struktura e re me pesë kabina.

Përmasat

Një jaht vërtet unik i karakterizuar nga një byk mbi 35 metra i gjatë dhe 7,70 metra i gjerë, ka deri në 150 metra katrorë zona të jashtme tërësisht të lidhura me detin, të cilat përforcojnë jetueshmërinë në bord.

Zemra që rreh

Pershing GTX116 i parë është i pajisur me një avion të trefishtë shtytës uji, i cili, i kombinuar me tre MAN V12 2000 nga fuqia 2000 mhp (opt), e lejon atë të arrijë një shpejtësi maksimale prej 35,5 nyje dhe një shpejtësi lundrimi prej 29,5 nyje. Motorizimi standard, nga ana tjetër, ofron tre MAN V12 1800 nga fuqia 1800 mhp.