Në valën e suksesit të saj në segmentin kompakt të veturave, me më shumë se 7,000,000 vetura të shitura gjatë gjeneratave, pasi fitoi një listë të gjatë çmimesh përfshirë çmimin për Veturën e Vitit në 2014 me gjeneratën aktuale, marka PEUGEOT është krenare që po prezenton modelin e ri të PEUGEOT 308.

Dizajni intensivisht joshës i PEUGEOT 308 të ri, natyrshëm i nivelit më të lartë, mban stemën e re të markës.

Optimizimi i përgjithshëm i arkitekturës rrit hapësirën e brendshme, pohon dinamizmin dhe identitetin e saj.

Për sa i përket teknologjisë, PEUGEOT 308 i ri ofron mjete ndihmëse të gjeneratës së fundit, PEUGEOT i ri i-Cockpit® dhe përfshin i-Connect® Advanced, një sistem infotainment që është intuitiv, i lidhur dhe vendosmërisht modern.

Performancë efikase dhe e lartë për detajet më të vogla aerodinamike, PEUGEOT 308 i ri, i vërtetë për fuqinë e zgjedhjes, ofron motorë hibridë që rimbushen dhe me djegie të brendshme, benzinë ​​ose naftë.

Në varësi të vendit të shitjes, PEUGEOT 308 i ri mund të blihet në faqen e shitjeve në internet të markës, e cila siguron 100% blerje dixhitale, tregti, financim dhe zgjedhjen e vendit të dorëzimit.