Në shtëpinë AC Milan vazhdon gjuetia për një anësor sulmues për të përforcuar repartin e avancuar. Dhe sipas Corriere dello Sport, idetë e fundit në këtë drejtim shkojnë te Napoli.

Duke u kthyer nga angazhimet e tij me Italinë, Matteo Politano (1993) do t’i kishte kërkuar shitjen Napolit dhe do t’i kishte dhënë një mandat shoqëruesve të tij për të hetuar edhe pistën e Milanit.

Llogaritë në dorë, nisim me një kërkesë për 15 milionë euro nga De Laurentiis, por shifra do të ishte e negociueshme.

Ditët e ardhshme priten zhvillimet e kësaj situate.