Pas punës diplomatike, u gjet një zgjidhje për pothuajse të gjithë 1000 tifozët zikaltër që kishin blerë bileta për Porto-Inter por jo në sektorin mysafir. Ata do të mund të hyjnë por pa shalle dhe fanella të Nerazzurrëve. Por nga ana tjetër, hyrja u ndalua për rreth 150 tifozë që blenë biletën në sektorin e kurbës portugeze.