Përfunduan ndeshjet e orës 16:00 në Premier League. Fitojnë Arsenal, Crystal Palace dhe Bournemouth.

Ja rezultatet dhe golashënuesit:

Arsenal – Leeds 4-1:
35′, 55′ Gabriel Jesus (A); 47′ White (A); 76′ Kristensen (L); 84′ Xhaka (A)

Bournemouth – Fulham 2-1:
16′ Pereira (F); 50′ Tavernier (B); 79′ Solanke (B)

Brighton – Brentford 3-3:
10′ Jansson (BRE); 21′ Mitoma (BRI); 22′ Toney (BRE); 28′ Welbeck (BRI); 49′ Pinnock (BRE); 90′ Mac Allister (BRI)

Crystal Palace – Leicester 2-1:
56′ Pereira (L); 59′ aut. Iversen (C); 95′ Mateta (C)

Nottingham Forest – Wolverhampton 1-1:  
38′ Johnson (B); 83′ Podence (W)