Surprizë në Stamford Bridge: Chelsea përfundon vetëm 1-1 ndaj Burnley-t dhe rikuperohet me 2 pikë nga Manchester City. Një tjetër nokaut i papritur, pikërisht ai i Brentfordit që i jep fitoren e parë sezonale Norwich Cityt. Crystal Palace vazhdon serinë e saj pozitive me 3-0 ndaj Wolverhampton, i cili nuk humbte që nga shtatori.

Rezultatet:

Chelsea – Burnley 1-1:
33’ Harvertz / 79’ Vydra

Brentford – Norwich 1-2:
60’ Henry / 6’ Normann, 29’ pen. Pukki

Crystal Palace – Wolverhampton 2-0:
61’ Zaha, 78’ Gallagher