Ndeshja e vlefshme për javën e tridhjetë e një të Premier League mes Brighton dhe Everton përfundon me rezultatin 0-0. Mikpritësit janë përpjekur në mënyrë më të qëndrueshme për golin pa mundur të kapitalizojnë. Për të dy sulmet, megjithatë, nuk kishte mundësi të qarta për gol.

Brighton-Everton 0-0.

Në ndeshjen tjetër të ditës të vlefshme për javën e tridhjetë e një të Premier League, suksesi i qartë i West Bromwich Albion ndaj Southamptonir. Një ndeshje në të cilën rezultati shpjegon mirë trendin e njëanshëm të ndeshjes: 3-0 për West Bromwich Albion i cili fitoi tre pikët falë një performance të shkëlqyeshme të ekipit.

West Bromwich Albion-Southampton 3-0:
32′ (pen) Matheus Pereira, 35′ Phillips, 69′ Robinson.