Në ndeshjet e tjera në Premier League, fitojnë Burnley, Southampton dhe Crystal Palace.
Ja rezultatet e plota:

Burnley-Bournemouth 3-0:
53′ Vydra, 60′ Rodriguez, 88′ McNeil

Crystal Palace-Newcastle 1-0:
44′ van Aanholt

Sheffield United-Brighton 1-1:
26′ Stevens (S), 30′ Maupay (B)

Southampton-Aston Villa 2-0:
8′ Long, 95′ Armstrong