Në neshjet e djeshme në Premier League, fitojnë Manchester United dhe Leicester.

Ja rezultatet:

Southampton-Brighton 1-1: 17′ Maupay (Brighton), 66′ Ings (Southampton).

Crystal Palace-Man United 0-2: 46′ Rashford, 78′ Martial.

Leicester-Sheffield United 2-0: 29′ Pérez, 79′ Gray.

Everton-Aston Villa 1-1: 72′ Konsa Ngoyo (Aston Villa), 87′ Walcott (Everton).