Kanë përfunduar 5 ndeshjet e drekës në Premier League. Fitojnë Tottenham, Fulham, Crystal Palace dhe Southampton.

Ja rezultatet e plota të drekës:

Tottenham – Wolverhampton 1-0
64’ Kane

Crystal Palace – Aston Villa 3-1
6′ Watkins (A), 8′ e 59 Zaha (C), 71′ Mateta (C)

Everton – Nottingham Forest 1-1
81′ Johnson (N), 88′ Gray (E)

Fulham – Brentford 3-2
2′ Reid (F), 20 Palhinha (F), 45′ Norgaard (B), 72′ Toney (B), 90′ Mitrovic (F)

Leicester – Southampton 1-2
54′ Maddison (L), 68′ e 85′ Adams (S)