Kolaps tronditës për Everton teksa bie në fushën e Aston Villa.

3-0 rezultati përfundimtar në favor të Villans,  me golat e Cash 66’ , autogol i nënshkruar nga Digne 68’ dhe goli i Bailey 75’.

Me këtë rezultat, Aston Villa u shkon në 7 pikë, ndërsa Everton mbetet në 10 pikë.