Me barazimin mes Leeds dhe Everton përfundoi programi i djeshëm i javës së 5-të të Premier League.

Rezultatet e plota dhe golashënuesit më poshtë:

CRYSTAL PALACE – BRENTFORD 1-1:
59 ‘Zaha (C), 88’ Wissa (B)

FULHAM – BRIGHTON 2-1:
48 ‘Mitroviq (F), 55′ aut. Dunk (F), 60’ Mac Allister (B)

SOUTHAMPTON – CHELSEA 2-1:
23 ‘Sterling (C), 28′ Lavia (S), 45 + 1’ A. Armstrong (S)

LEEDS – EVERTON 1-1:
17 ‘Gordon (E), 55’ majtas (L)