Dje (e mërkurë) u zhvillua edhe një protestë e re para stadiumit të Barcelonës, Camp Nou, nga tifozët e këtij klubi.

Kërkesa e Lionel Messit për t’u larguar nga klubi këtë verë pas gati dy dekadave ka rritur tensionet tek klubi katalunas.

Tifozët e Barcelonës nuk i besojnë dhe nuk duan ta pranojnë faktin e largimit të idhullit të tyre nga Camp Nou.

Kështu, një grup tifozësh të Barcelonës kanë dalë dje te stadiumi Camp Nou për të kundërshtuar largimin e Messit.

Një grup i tyre thuhet se ka arritur të hyjë në brendi të stadiumit dhe personali i sigurimit të stadiumit nuk ishte në gjendja t’i ndalojë ata deri në ardhjen e policisë.

Tifozët ishin të zëshëm dhe të qartë në kërkesat e tyre: Qëndrimi i Messit në klub dhe largimi i presidentit Jose Maria Bartomeu.