Përfunduan ndeshjet në grupet e raundit të dytë të eliminatoreve afrikane për Qatar 2022. Kujtojmë që vendet e para të cdo grupi kalojnë në raundin tjetër. Ditën e sotme fitojnë Egjipti, Liberia, Maroku, Tunizia, Liberia, Mozambiku dhe Kameruni.

Ja rezultatet e plota të ditës dhe renditjet:

Grupi A

Algjeri-Burkina Faso 2-2:   
21’ Mahrez (A), 37′ Sango (B), 68’ Feghouli (A), 83′ pen.  Dayo (B)

Grupi B

Mauritani – Guinea Ekuatoriale 1-1:  
22’ Kamara (M), 59’ Coco (GE)

Tunizi – Zambia 3-1:   
18’ Laidouni (T), 31’ Drager (T), 43’ Maaloul (T), 80’ Sakala (Z)

Grupi C

Liberia – Republika e Afrikës Qendrore 3-1:  
2 ‘Macauley (L), 8’, 73 ‘Wilson (L), 61’ Ngoma (RAQ)

Nigeria – Cape Verde 1-1:   
1 ‘Osimhen (N), 5’ Stopira (CV)

Grupi D

Mozambik – Malavi 1-0:
51′ aut.  Mzava

Kamerun – Bregu i Fildishtë 1-0:   
21’ Ekambi

Grupi F

Egjipt – Gabon 2-1:
4’ Kafsha (E), 54′ Allevinha (G), 75′ aut.  Obiang (E)

Libi – Angolë 1-1:   
49 ‘Msoud (L), 81’ Zini (A)

Grupi I.

Marok – Guine 3-0:     
21’ pen. 29’ Mmaee, 60’ Kaabi