Kategoria e dytë Grupi A.

Pas 7 javësh kryeson Sopoti, i ndjekur nga Vora dhe Veleçiku.

Ja ndeshjet e fundit dhe renditja aktuale:

Kategoria e dytë Grupi B

Pas 7 javëve udhëheq Pogradeci e më pas vijnë Elbasani dhe Labëria.

Ja ndeshjet e fundit dhe renditja aktuale: