Asnjë qetësim nga fronti i epidemisë Covid-19. Numri i të vdekurve arrin 16 në Francë, dhe 949 raste të konfirmuara. Një rritje për 336 raste të tjera në 24 orët e fundit.

Pragu i 100,000 të prekurve është kapërcyer në të gjithë botën dhe virusi është i pranishëm në 94 vende.

Mbrëmë u anulluan edhe ndeshja Strasbourg – PSG.