Vazhdon të shtohet numri i të infektuarve dhe të vdekurve në Itali.

Mbrojtja Civile ka siguruar të dhëna të reja për epideminë e koronavirusit: 2502 të infektuar në total, 79 të vdekur dhe 160 të shëruar. Aktualisht ka 2263 të cilët janë me virusin koronavirus.

Valle D’Osta ësht është i vetmi rajon i cili nuk ka të infektuar.