Mbërriti sot në mëngjes në Napoli me një avion privat, francezi tani është në Salerno për testet mjekësore dhe nënshkrimin e kontratës.  Pasdite ai do të paraqitet së bashku me pjesën tjetër të ekipit në stadiumin Arechi.

Dita e shumëpritur për të gjithë Salernon më në fund ka mbërritur.  Kjo, në fakt, është dita që do të bëjë që Franck Ribery (1983) të bëhet zyrtarisht një lojtar i ri i Salernitanës, një kompani me të cilën ai ka arritur një marrëveshje totale ditët e fundit për një kontratë njëvjeçare plus një opsion me pagë 1.5 milion euro në sezon.