Klubi Giallorossi ka zbuluar zyrtarisht se cila do të jetë fanella e transfertave për sezonin e ardhshëm. Ngjyrat frymëzohen nga monumentet e kryeqytetit, por risia kryesore ka të bëjë me kthimin e “Ujkut”.

Këtu janë të gjitha detajet e uniformës që do të debutojë kundër Torinos. Këmishja e dytë e re e Romës ka një ngjyrë fildishi që ngjall ngjyrat që mund të admirohen në monumentet e qytetit. Jaka polo është ngjyrë e kuqe e errët përmban një kufi të verdhë-të kuq dhe mbyllet me dy butona.

Rregullimi i ngjyrave kujton atë të uniformave të përdorura në vitet 80, një dekadë e paharrueshme për Romën. E kuqja e errët përdoret gjithashtu në skajet e mëngëve dhe përgjatë anëve.

Në anën e majtë të gjoksit është Ujku i Gratton, stemë historike që bëri paraqitjen e saj në këmishat e Romës në 1978. Në uniformën e vitit të ardhshëm ajo është me ngjyrë të zezë dhe e lirë nga korniza klasike rrethore e verdhë-e kuqe.