Në ndeshjet e drekës në Serie A, fitojnë Juventus, Fiorentina dhe Parma.
Ja rezultatet e plota:

JUVENTUS-BRESCIA 2-0:
39′ Dybala, 75′ Cuadrado

SASSUOLO – PARMA 0-1:
25′ Gervinho

SAMPDORIA – FIORENTINA 1-5:
8′ aut. Thorsby (F), 18′ pen., 57′ Vlahovic (F), 40′ pen., 78′ Chiesa (F), 90′ Gabbiadini (S)