Në ndeshjet e sotme në Serie A, humb Lazio, ndërsa fitojnë Udinese dhe Crotone.

Ja rezultatet e plota të ditës:

TORINO-UDINESE 2-3:
24′ Pussetto (U), 54′ De Paul (U), 66′ Belotti (T), 67′ Bonazzoli (T), 69′ Nestorovski (U)

LAZIO-VERONA 1-2:
45′ aut. Lazzari (L), 56′ Caicedo (L), 67′ Tameze (V)

CROTONE-SPEZIA 4-1:
7′ e 90′ Messias (C), 18′ Farias (S), 49′ Reca (C), 56′ Eduardo (C)