Pesë javë nuk janë asgjë, në rregull. Është si të përpiqesh të marrësh me mend vrasësin pas pesë faqeve të një libri poliçesk.  Por do të ishte turp të humbasë emocioni që sugjeron renditja: Dy ekipet e Milanos kundër Napolit.  Një ringjallje e fundit të viteve 80.

Kur Milani i Gullit dhe Van Basten kapërcyen Napolin pasi e mposhtën në San Paolo (‘87 -88).

Kur Interi i rekordeve i Trapatonit mundi Napolin e vendit të dytë me 11 pikë diferencë (’88 -89), gjithashtu falë një predhe të Matthaus në portën e Giulianit.

Kur Napoli i Bigonit dogji Milanin e Sacchit pasi fitoi ndeshjen me Atalantën në tavolinë pas monedhës së hedhur mbi Alemaon (’89 -90).