Një Torino i madh mundi 3-0 pa shumë përpjekje Sampdorian që u dorëzua lehtë në ndeshje dhe në mëshirën e kundërshtarëve gjatë gjithë kohëzgjatjes së ndeshjes.

Sfida u vendos nga një gol në pjesën e parë, nga ish-i Dennis Praet 17’, në asistin e Linetty dhe nga Singo 52’ në fillimin e pjesës së dytë, në momentin më të mirë të skuadrës nga Aversa, me Belottin 90’+3’ që mbylli llogaritë në minutat shtesë.

Sampdoria e cila gjithashtu e mbyll me dhjetë lojtarë, për një të kuqe të pavijuar nga arbitri Fourneau ndaj Adrien Silva 67’, i cili menjëherë pas dyfishimit të Torinos, duke protestuar, lë të rrëshqasë disa fjalë më shumë drejt arbitrit.