Shqipëria shënon sot 104 raste pozitive me koronavirus. Ndërkohë në harta është zgjeruar dhe me qytetin e Shkodrës dhe të Vlorës.

Deri në këto momente testuar 856 janë raste të dyshuara dhe prej tyre janë të konfirmuar pozitivë me COVID-19, 104 raste.

Ndërsa shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive, është si vijon:

  • Tiranë 68 qytetarë
  • Durrës 7 qytetarë
  • Lushnje 2 qytetarë
  • Elbasan 2 qytetarë
  • Fier 12 qytetarë
  • Rrogozhinë 2 qytetarë
  • Kavajë 3 qytetarë
  • Korcë 3 qytetarë
  • Vlorë 4 qytetarë
  • Shkodër 1 qytetar