Koronavirus COVID-19 po prek 109 vende dhe territore në të gjithë botën dhe 1 mjet transportimi ndërkombëtar (anija e lundrimit Diamond Princess që ndodhet në Yokohama, Japoni).

Në foton më poshtë keni rastet dhe vdekjet për secilin shtet.