Konfirmohen edhe 2 raste të reja me koronavirus në vendin tonë, duke e çuar numrin e të infektuarve në 12.

9 janë lidhje kontakti me rastine e parë, 3 janë raste të reja: 1 në Tiranë, 1 në Lushnje dhe 1 në Durrës.