Vetëm 24 orët e fundit është shtuar me 2313 numri i të infektuarëve në Itali dhe 196 persona kanë ndërruar jetë duke e çuar në total 12462 të prekur nga Coronavirusi dhe 827 të vdekur.

Shifra të larta infektimi ka edhe në Iran, Spanjë, Danimarkë, Qatar dhe në Korenë e Jugut.

Ja detajet për cdo vend: