Shtohet numri i të infektuarëve në SHBA ku ka shkuar në 456.712 në total i të prekurve me koronavirus ku 21.785 raste u shfaqën vetëm ditën e fundit.

Numër i lartë të prekurish gjatë 24 orët e fundit edhe në Angli, Francë, Turqi, Itali dhe Spanjë.

Ja të dhënat në detaje për shtetet më të prekura: