Granada është gjysmëfinalistja e parë e Copa del Rey. Skuadra e Martinez eliminon Valencian.
përfundon 2-1, në sajë të golave të shënuar nga ishi Soldado (gol në minutën e 3’ dhe gol vendimtar me penallti në minutën e 94’). I padobishëm goli i momentalit 1-1 i nënshkruar nga Rodrigo.