Trajneri i ri i Interit, Simone Inzaghi do të sjellë shtatë burra nga Lazio.

Siç shkruhet në Gazzetta dello Sport, zëvendësi Massimiliano Farris, trajnerët e atletikës Fabio Ripert dhe Alessandro Fonte, bashkëpunëtorët teknikë Mario Cecchi dhe Riccardo Rocchini dhe analisti i ndeshjeve Ferruccio Cerasaro, me trajnerin e portierëve Gianluca Zappalà i cili do të bashkohet me Adriano Bonaiuti, njëri dy anëtarët e stafit të mëparshëm të Conte konfirmuar në Appiano Gentile, së bashku me kuzhinierin Matteo Pincella.