Pas ndeshjes Roma-Juventus, ish-trajneri i Interit dhe Udineses shpenzoi fjalë të ëmbla për talentin e lindur në Bari, tashmë komentues në Bobo TV.

Krahasimi mes kampionëve është një nga temat kryesore të diskutimit për ekspertët dhe tifozët e futbollit në përgjithësi.

Andrea Stramaccioni këtë herë ka menduar të hapë ushqim për mendime, në mikrofonat e DAZN në ndeshjen pas ndeshjes ndërmjet Romës dhe Juventusit.

Kam parë Cassanon në dy momente. Isha në sektorin e të rinjve, viti që ai vjen nga Bari ishte i jashtëzakonshëm. Kur ai luante së bashku me Tottin bënin finte në të cilat i fshihnin topat. Ata prodhuan ndeshje të pabesueshme. Më pas e kisha edhe si një futbollist”.

Stramaccioni më pas futet në një përballje të rrezikshme mes talentit të Bari Vecchia-s dhe ish-kapitenit historik të Juventusit dhe numrit 10.

Si lojtar? Do ta vendos edhe mbi Del Pieron, sepse kam parë gjëra që nuk i kam parë më”.

Një gjykim që është i destinuar, sido që ta mendoni, të ngjallë diskutime mes entuziastëve dhe admiruesve të dy kampionëve të mëdhenj të futbollit italian.