Lëkundje tërmeti në vend, epiqendra 8 km nga Elbasani.

Sipas të dhënave, epiqendra është 8 kilometra larg nga Elbasani dhe 25 kilometra larg nga Tirana me magnitudë 3.6. Sipas shërbimit të emergjencave deri më tani nuk janë raportuar për dëme në fshatin Gracen, aty ku ishte edhe epiqendra e tërmetit.